BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Wat is de beste dagcreme voor mannen? - Activeskin

Wat is de beste dagcreme voor mannen?

Huidverzorging is essentieel voor een gezonde huid, ook voor de mannen. Misschien wel meer voor mannen dan meestal wordt gedacht. Huidverzorging voor mannen moet voornamelijk gemakkelijk en effectief zijn. Waar vrouwen het fijn vinden om uren “me time” te nemen, willen mannen gewoon de taak klaren en zo snel mogelijk doorgaan met het leven. Een goede dagcreme is essentieel voor een gezonde mannen huid. Ik hoor je denken, wat is de beste dagcreme voor mannen? Gelukkig hoef jij niet meer urenlang te zoeken op het internet naar een dagcreme, ik heb het voor je de beste hier op een rijtje gezet. Per huidtype heb ik voor jou de beste dagcreme. Weet je niet welk huidtype je hebt? Check dat dan eest even!

Beste dagcreme voor de gecombineerde mannen huid

De beste dagcreme voor de gecombineerde huid is de Activeskin Face Control. Deze dagcreme is namelijk geschikt voor de gecombineerde tot vette huid. De crème hydrateert de huid zonder deze vet achter te laten. Daarnaast zorgt de crème ervoor dat je huid mat gaat ogen. Ook heeft deze creme een natuurlijke zon bescherming. Hierdoor kan de zon je huid niet aantasten en het verkleint de kans op latere littekens op je huid.

Ben je opzoek naar de beste dagcrème voor mannen, Check dan de Activeskin Face Control!

Beste dagcreme voor de vette mannen huid

Beste dagcreme voor de vette huid

Bij een vette huid is het uitkijken geblazen. Een vette huid is namelijk erg acne en puistjes gevoelig. Bij verkeerde producten kan je daarom al snel meer puistjes krijgen. Veel mensen denken dat je bij een vette huid juist geen dagcreme moet gebruiken, dit is niet waar. Juist een vette huid moet gehydrateerd worden met een juiste dagcreme. De beste dagcreme voor een vette huid is de Dermalogica Active Moist. Deze dagcreme verkleint de poriën en hydrateert de huid. Daarnaast laat ook deze dagcreme een matte finish achter.

Mannen luister. Mocht je last hebben van een vette of gecombineerde huid dan is het van essentieel belang dat je je huid goed schoonmaakt. Activeskin heeft een face wash ontwikkeld die perfect is voor het mannelijke gezicht. Check hem hier!

Beste dagcreme voor de droge huid

Beste dagcreme voor de droge huid

Niet zoveel mannen hebben hier last van, maar als je het hebt is het wel erg vervelend. De beste dagcreme voor een droge huid is de Kiehl’s Ultra Facial Cream. Deze creme geeft een 24 uur lange hydratatie. Daarnaast voelt de creme erg luchtig aan en zorgt het ervoor dat jou huid vochtig en gezond blijft!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!