BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Kerstcadeau mannen, leukste kerstcadeaus voor de man! - Activeskin

Kerstcadeau mannen, leukste kerstcadeaus voor de man!

Kerstcadeau mannen, het blijft lastig! Het is weer de tijd van het jaar dat je je geliefde, familie of vrienden graag een extraatje wil geven. Maar wat moet je geven? En waar is hij blij mee? Gelukkig ga ik je helpen met het leukste kerstcadeau voor mannen!

In dit artikel geef ik jou de leukste kerstcadeaus voor mannen per hobby en intressen. Uiteraard ken jij de man waaraan je het kerstcadeau gaat geven het beste. Daarom wil ik je in dit artikel een aantal keuzes geven. Bedenk eerst welke hobby’s en intressen hij heeft, het wordt vervolgens veel makkelijk om een leuk kerstcadeau uit te zoek!

De hobby’s en intressen die we in dit artikel gaan behandelen zijn:

  • Gamen
  • Fitness/sporten
  • Koken
  • Tech
  • Investeren
  • Mentale gezondheid


Kerstcadeau voor mannen die gamen

Een van de meest bekende hobby’s van mannen, gamen. Een kerstcadeau voor mannen kan hier natuurlijk prachtig op inspelen. Maar wat ga je voor de gamende man kopen? Uiteraard hebben we een aantal opties voor hem in verschillende prijsklassen.

Game cadeau tot 15 euro

Funko POP! Dit zijn actie figurines van je favoriete game. Eerlijk is eerlijk, mannen worden erg blij van deze poppetjes! Ze zien er gaaf uit en je kunt ze leuk sparen. Al met al een top kerstcadeau voor gamende mannen!

Tot 50 euro

Back Button Attachment. Klopt een mond vol, maar dit is echt een top ding. Met deze Back Button Attachment van PlayStation zelf maak je van elke normale controller een pro controller. Je voegt namelijk knoppen op de achterkant toe waardoor je snellere acties kan maken in de game. Ideaal voor de gamende man die lekker wilt knallen!

50 euro plus

Call of Duty Vanguard. De nieuwe Call of Duty is net uit een hier worden de mannen echt blij van. Lekker online uren knallen mat je maten, beter dan dat bestaat niet. De nieuwe Call of Duty is een perfect kerstcadeau voor mannen, vooral in combinatie met de back button attachment!

Staat jouw kerstcadeau voor mannen er niet tussen? Check dan deze tips van Coolblue!

Kerstcadeau voor mannen die gamen

Kerstcadeau voor mannen sporten

Het leukste kerstcadeau voor mannen die fitnessen is de Activeskin Face Wash! Steeds meer mannen werken aan hun perfecte lichaam, en dat is logisch. Gezondheid is belangrijker dan ooit. Helaas heeft fitness ook negatieve bijwerkingen op de huid. Veel mannen die sporten hebben last van puistje/ acne op hun gezicht, schouders, borst en rug! Lees in dit artikel van Activeskin hoe dat komt.

Dit kerstcadeau voor mannen die sporten zal echt een verrassing zijn. Zelf zouden ze hier niet zo snel aan denken. Gelukkig is het wel een heel nuttig en effectief kerstcadeau!

De Activeskin Face wash is speciaal ontwikkeld voor de huid van de sportende man. De face wash verwijdert talg, dode huidcellen en kalmeert de huid. Al met al in het het perfecte basisproduct voor mannen om een gezondere huid te krijgen. Verras de man dit jaar met het leukste kerstcadeau voor mannen die sporten!

Leukste kerstcadeau voor mannen

Kerstcadeau voor mannen die koken

Een kerstcadeau voor mannen die houden van koken kan je zo gek maken als je zelf wil. Mocht hij nog wat missen in de keuken dan kan je hem dat altijd geven. Echter hebben veel mannen die als hobby koken hebben vaak al alles in de keuken wat ze nodig hebben, en nog meer.

Een kookboek is ook altijd goed, maar welke geef je? Check in dit artikel van Esquire de 5 leukste kookboeken voor mannen. En onthoud, de enige die echt profiteert van een kookboek is degene die het mag proeven!

Heb je nou helemaal geen zin om “weer” een kookboek te geven. Check dan hier de 46 beste cadeaus voor kookliefhebbers!

Kerstcadeau voor mannen die houden van Tech

Kerstcadeau voor mannen die houden van Tech zijn er zat. Allerlei leuke, kleine, handige snufjes om het leven wat makkelijker te maken. Mannen zijn er vaak dol op. Maar hoe weet je nou welke gadgets bij jou man passen?

Ik kan hier zelf heel veel over kwijt, maar ik laat dat toch echt liever over aan de pro’s van Bright. Dit zijn de leukste tech-cadeaus voor de feestdagen!

Gadgets voor mannen

Kerstcadeau voor mannen die investeren

Investeren is helemaal hip. Van crypto tot AEX, alle mannen hebben (of denken) er verstand van te hebben. Echter is goed investeren een lastige zaak. Je moet eigenlijk continu op de hoogte zijn van de laatste veranderingen. Een kerstcadeau voor mannen kan hier ideaal bij helpen!

Boeken zijn een van de meest waardevolle bronnen voor investeerders. Grote investeerders hebben namelijk hierin haarfijn uitgelegd wat hun strategie is en wat de filosofie is achter investeren. Check hier de beste boeken voor investeerders volgens Tradewinst!

Kerstcadeau voor mentale gezondheid

Mentale gezondheid wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen geven aan dat ze vaker gestrest zijn en eerder in een burn-out raken. Juist mannen hebben eerder last van stress, slaaploosheid en een onrustig gevoel.

We weten het allemaal, de meeste mannen houden er niet van om hier hevig over te praten. Gelukkig hoeft dit ook niet perse. Een fijne oplossing voor mannen om rust te vinden in hun hoofd is meditatie. Mediteren klinkt altijd erg zweverig, maar dat valt ruizen mee. Vooral als je gebruikt maakt van de juiste meditatie. Een meditatie app is daarbij een uitkomst.

Er zijn extreem veel meditatie app beschikbaar, maar welke past bij mannen? Een meditatie app die ik als man erg fijn vindt is Meditation Moments. Juist deze app is prettig om de alle meditatie worden ingesproken door een man. Een man die recht door zee is en die je stap voor stap mee neem in de mediatie. Hierdoor voelt de mediteren eenvoudig aan en compleet niet zweverig!

Mediteren voor mannen

Conclusie, leukste kerstcadeau man

Al met al kunnen we stellen dat er niet 1 kerstcadeau is waar alle mannen blij mee zijn. Er zijn veel verschillende mannen met verschillende hobby’s. Bedenk eerst welke hobby jou man heeft, vervolgens kan je dan makkelijker kiezen. Mocht je er nou echt niet uitkomen, een face wash is altijd een leuk en verrassend cadeau. Mocht je deze willen bestellen, vergeet niet de kortingscode te gebruiken voor gratis verzending!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!