BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Gezichtsverzorging mannen gevoelige huid, wat zijn de beste producten? - Activeskin

Gezichtsverzorging mannen gevoelige huid, wat zijn de beste producten?

Gezichtsverzorging mannen gevoelige huid is essentieel. Er zijn allerlei soorten gezichtsverzorgingsproducten op de markt beschikbaar. Echter zijn er weinig producten die afgestemd zijn op de huid van de man. Juist de gevoelige mannen huid heeft speciale eisen voor gezichtsverzorgingsproducten.

De mannen huid is wel degelijk anders dan de huid van de vrouw. De mannen huid heeft meestal grote porie en is vaak vetter. Ook is de huid barrière anders samengesteld. Dit is de reden dat je altijd moet kiezen voor gezichtsverzorging speciaal voor de mannen huid! Lees alles over de verschillen in de huiden in dit artikel!

Gezichtsverzorging mannen gevoelige huid kan lastig te vinden zijn. Uit ervaring weet ik dat veel van de producten die op mannen worden vermarkt vaak niet goed zijn voor de gevoelige huid. In dit artikel vind je de 3 beste producten voor de gevoelige mannen huid!


Beste gezichtsverzorgingsproducten mannen gevoelige huid

Voor de gezichtsverzorging mannen gevoelige huid zijn 3 basis producten nodig. Deze 3 producten hebben elk hun eigen doel. De 3 producten bestaan uit een dagcreme, een face wash en een exfoliant. Hieronder heb ik voor jou de beste producten onder elkaar gezet die je moet hebben voor een gevoelige huid!


Beste dagcreme voor de gevoelige mannen huid

De beste dagcreme voor de gevoelige huid is La Roche-Posay Effaclar DUO Dagcrème SPF30. De dagcreme is geschikt voor de vette tot gecombineerde mannen huid. De creme hydrateert de huid zonder dat deze vettig gaat aanvoelen. Ook laat de creme je huid mat achter, hierdoor oogt je huid gezonder. Daarnaast beschermt deze dagcreme je huid tegen Uv-straling door de SPF 30. Bescherming tegen de zon is belangrijk omdat je hierdoor huidveroudering tegengaat en je voorkomt acne littekens.

Beste dagcreme voor de gecombineerde huid


Beste face wash voor de gevoelige mannen huid

De beste face wash voor de gevoelige huid is de Activeskin Face Wash! Deze face wash is geschikt voor de vette en gecombineerde mannenhuid. De ingrediënten zijn speciaal afgestemd om de mannen huid te reinigen en de huid barrière te verbeteren. De face wash verwijdert overtollig talg en vuil van de huid. Daarnaast exfolieert de face wash licht, hierdoor heb je minder last van puistjes. De wash laat je huid schoon, gezond en stralend achter. De Activeskin Face Wash is de beste face wash voor de gevoelige huid van de man!

De beste face wash voor de gevoelige huid


Beste exfoliant de mannen huid

De beste exfoliant voor mannen is de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Deze exfoliant is geschikt voor de vettige tot gecombineerde mannen huid. De exfoliant verwijdert dode huidlaag waardoor je minder snel puistjes krijgt. Daarnaast worden de poriën verkleint waardoor de huid minder vet wordt. Deze exfoliant is op basis van BHA en is perfect geschikt voor de mannen huid!

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant


Conclusie

Er zijn eigenlijk 3 basis producten die belangrijk zijn voor de gevoelige mannenhuid. Deze 3 basis producten zijn een dagcreme, een face wash en een exfoliant. Door deze 3 producten dagelijks te gebruiken is het vrijwel zeker dat jij van je puistjes af komt. Juist met een gevoelige huid is het belangrijk welke producten je koopt. Met deze basis producten weet je zeker dat je goed zit!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!