BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

Dit is de beste Gezichtsreiniger voor mannen - Activeskin

Dit is de beste Gezichtsreiniger voor mannen

De mannen huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende factoren die schadelijk kunnen zijn. Denk daarbij aan bacteriën, vuil van buiten en overtollig talg. Vooral in de gym kan je gezicht redelijk vies worden. Een gezichtsreiniger voor mannen is daarom ook essentieel voor een gezonde huid. Let bij het kopen van een gezichtsreiniger op voor welk huidtype de reiniger geschikt is. Kies een gezichtsreiniger die geschikt is voor jouw huidtype!
Weet je niet welk huidtype je hebt? Check het hier!

Wat is de beste gezichtsreiniger voor mannen?

Als je gaat google naar een face wash voor mannen kan je door de bomen het bos niet meer zien, er is gewoon te veel keus. Gelukkig is daar Activeskin, het bedrijf dat aan de moderne man denkt, de man die sport, de man die leeft en de man die niet uren voor de spiegel wilt staan. Me time is hartstikke leuk maar eerlijk is eerlijk, me time voor mannen is vaak, telefoon in de ene hand en in de andere hand….. Wij mannen hebben helemaal geen zin om allerlei verschillende productjes te hebben die we omstebeurt op het gezicht kwaken. Wij zoek naar een product die alles doet, simpel, snel maar toch effectief.

Activeskin heeft een face wash ontwikkeld die speciaal geschikt is voor de huid van de moderne man. Onze face wash verwijdert de overtollige olie van de huid en laat de huid fries achter. Daarnaast beschikt de face wash over een milde exfoliërende werking. Hierdoor verkleinen je poriën en heb je minder last van een vette huid!

Wauw, heel veel informatie over misschien wel de beste face wash voor mannen van Nederland! Enthousiast? Check hem hier dan meteen!

Waar moet een gezichtsreiniger voor mannen aan voldoen?

Een goede gezichtsreiniger heeft een aantal kern taken. Ten eerste verwijdert een goede gezichtsreiniger viezigheid en overtollig talg, daarnaast verwijdert de gezichtsreiniger ook de slechte bacteriën en behoud de goeden. Ten tweede kan een gezichtsreiniger ook je huid kalmeren, dit heeft een positief effect op de huid op het moment dat je huid geïrriteerd is. Je huid oogt na het gebruik van een kalmerende gezichtsreiniger een stuk minder rood en minder geïrriteerd. Als laatste is het belangrijk dat je een gezichtsreiniger kiest speciaal voor mannen. Deze reinigers bevatten ingrediënten die afgestemd zijn op de mannenhuid.
Probeer de Activeskin face wash voor mannen!

Welke ingrediënten moet je meiden in een gezichtsreiniger?

De ingrediëntenlijst achter op een gezichtsreiniger is meestal erg vaag. Veel fabrikanten gebruiken de scheikundige naam van ingrediënten in deze lijst. Dit maakt de lijst vaak te ingewikkeld voor de normale consument. Fabrikanten doen dit niet voor niets, in veel gezichtsreinigers zitten ingrediënten die niet per se gezond zijn voor de huid. Deze top 3 ingrediënten kun je beter meiden als je last hebt van een gevoelige en/ of geïrriteerde huid.

Alcohol: Alcohol heeft een ontsmettende werking, dit is vaak ook de reden dat het wordt gebruikt in gezichtsreiniging. Alcohol dood alle bacteriën op de huid, dus ook de goede. Het resultaat is dat je huid vaak geïrriteerder is na gebruik dan daarvoor. Meid daarom alcohol in je gezichtsreiniger.

Parfum: Veel mannen huidverzorgingsproducten zitten bomvol parfum. Hierdoor ruikt het product wel lekker, maar deze parfum is absoluut niet goed voor je huid. Parfum zorgt ervoor dat de huid geïrriteerd raakt en dat wondjes op de huid roder worden.

Tea tree olie: tea tree olie is de laatste jaren een enorme hype in skincare land. Veel gezichtsreinigingsproducten gebruiken tea tree olie. Tea tree olie ontsmet en dood de bacteriën op de huid. Net zoals alcohol is tea tree olie te agressief voor de gevoelige huid. Meid daarom tea tree olie in je gezichtsreiniger.

Mijn advies voor een goede gezichtsreiniger, houd het natuurlijk en vooral simpel, vermijd de poespas! Daarnaast kun je kijken naar producten die het gezicht kalmeren. Een gezichtsreiniger kun je elke dag twee keer gebruiken, na het sporten en voor het slapen. De normale prijs voor een goede gezichtsreiniger is rond de 20 euro. Het klinkt veel, maar bedenk ook dat deze producten vaak kwalitatief een stuk beter zijn dan de producten bij de drogist.

Wat is het verschil tussen een gezichtsreiniger en een face wash

Daar kunnen we gelukkig erg kort over zijn, niets. Een face wash is exact hetzelfde als een gezichtsreiniger. Het enigen verschil is de taal waarin het woord geschreven staat. Een face wash is de Engelse benaming voor een gezichtsreiniger. Persoonlijk vind ik de naam face wash beter passen bij deze producten, je wast namelijk letterlijk je gezicht!

Conclusie, wat is de beste gezichtsreiniger voor mannen?

Het is belangrijk dat je een gezichtsreiniger koop die bij jouw past. Ik kan wel blijven zeggen dat de face wash van Activeskin de beste is maar dat moet je echt zelf ervaren. Daarom nodig ik je graag uit om meer te lezen over de Activeskin face wash. Wordt dit je eerste aankoop, check dat de website voor jouw unieke kortingscode!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!