BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

De beste skincare voor mannen! Dit zijn de essentials - Activeskin

De beste skincare voor mannen! Dit zijn de essentials

Uit onderzoek blijkt dat mannen 68 procent meer aantrekkelijk zijn voor vrouwen op het moment dat ze goed verzorgt eruitzien. Skincare is daarbij essentieel! Maar wat is dan de beste skincare voor mannen?

Mannen het wordt tijd dat we er aan gaan geloven, skincare. Steeds meer mannen beseffen zich dat niet alleen vrouwen zichzelf kunnen verzorgen met skincare, mannen ook! Maar wat is de beste skincare voor mannen? Dat leg ik je in dit artikel uit!

Skincare voor mannen is makkelijker en toegankelijker dan je denkt. In principe heeft de mannenhuid niet zoveel skincare nodig. Er zijn vier basis producten die elke man op dagelijkse basis moet gebruiken. De vier beste producten voor mannen zijn: Face Wash, Exfoliant, Nachtcreme, Dagcreme!

Voor een prefecten huid volg je daarom een prefecten huidroutine die bestaat uit 4 stappen. Elke stap zorgt ervoor dat je huid optimaal verzorgd wordt. Check alle stappen hier beneden en verzorg je huid optimaal!

Stap 1: Beste face wash voor mannen

Een Face Wash is echt het basisproduct voor een gezonde huid. Daarnaast is een Face Wash het eenvoudigste product om te gebruiken en een Face Wash is het bewezen effectief!

De beste face wash voor mannen is de Activeskin Face Wash! Deze face wash is perfect voor het mannelijke gezicht en laat de huid fris, schoon en glad achter. Daarnaast is die geschikt voor alle huidtypes. Scoor hem direct!

Activeskin Face Wash

Stap 2: Exfoliant, de beste skincare voor mannen!

De mannenhuid is van oudsher al dik en vettig. Vroeger hadden we dat nodig om ons gezicht te beschermen tegen weer en wind. Nu is de vette huid eigenlijk niet meer nodig doordat mannen zo vaak binnen zijn. Een exfoliant zorgt ervoor dat je dode huidlaag oplost en dat je huid minder vettig is.

De beste exfoliant voor mannen is de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Deze exfoliant is geschikt voor alle mannen en zorgt ervoor dat je huid niet meer zo vet is!

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Stap 3: Beste nachtcreme voor mannen

Nachtcreme is ook voor mannen essentieel om te gebruiken. Wanneer jij gaat slapen dan wordt je huid juist actief. 's Nachts is je huid druk bezig met herstelwerkzaamheden. Daarom is het belangrijk dat je je huid 's nachts voed met de juiste ingrediënten waardoor je huid nog beter kan herstellen. 

De beste nachtcreme voor mannen is de Activeskin Face Repair. De nachtcreme hydrateert de huid en voed de huid met vitamines terwijl jij lekker licht te maffen. Daarnaast bevat de Face Repair goede actieve bacteriën die je huidflora herstellen. Makkelijker kan het bijna niet!

Beste nachtcreme voor mannen

Stap 4: Dagcreme, de beste skincare voor mannen

Dagcreme is een onmisbaarste producten voor een gezonde huid van de man. Met een goede dagcreme voorkom je dat je huid overdag vettig wordt. Daarnaast beschermt de dagcreme je huid tegen de zon, hierdoor ga je ouderdom van de huid tegen!

De beste dagcreme voor mannen is de Activeskin Face Control. Deze dagcreme hydrateert de huid zonder dat hij hem vettig maakt. Daarnaast zit er een natuurlijke zonnebescherming in zodat je huid niet uitdroogt door de zon. Al met al een super product!

Beste dagcreme mannen

Conclusie, Beste skincare voor mannen

Ik heb al heel veel producten getest en ik kan stellen dat deze vier producten echt de beste skincare zijn voor mannen. Elk product is clickbaar en hierdoor kan je meteen de hele zooi bestellen!

Al met al kunnen we zeggen dat de beste skincare voor mannen gewoon voor het oprapen licht. Je hoeft na dit artikel niet meer het hele internet over te struinen voor de beste skincare voor mannen. Wil je het hele pakket in een keer bestellen? Check dan de Activeskin Face Bundle!

Voor meer artikelen over mannen huidverzorging, check de website van Activeskin.nl!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!