BLACK FRIDAY SALE: 1 + 1 Gratis

De beste face wash voor mannen per huidtypen - Activeskin

De beste face wash voor mannen per huidtypen

Veel mannen zijn opzoek naar de beste face wash voor mannen. Hieronder vindt je de beste face wash voor mannen per huidtype. Bij de aanschaf van een face wash is het het belangrijkste dat je een face wash voor mannen kiest die bij je huidtype past.

De basis functie van een face wash is het reiniger van het gezicht. Veel mannen krijgen last van puistjes en acne, dit komt vaak door een onverzorgde huid. Het is daarom belangrijk om je huid schoon te maken. Een face wash is de beste basis voor een solide huidverzorgingsroutine. Wil je meer weten over de werking van een face wash, check dan dit artikel van dr.jetskeultee!

Als man zijnde is het belangrijk dat je een face wash aanschaft die speciaal is afgestemd op jouw mannenhuid. Dus stop met het gebruiken van producten van je vrouw, vriendin of zusje. Producten speciaal voor de mannenhuid zijn effectiever en beter voor je huid!

Face wash per huidtype

Voordat je een face wash aanschaft is het goed om te weten welk huidtype je eigenlijk hebt. Gebruik altijd een face wash die speciaal is afgestemd op jouw huidtypen. Bij het gebruik van een face wash voor een ander huidtypen kan de werking compleet anders uitvallen.

Er zijn 5 soorten huidtypen bij mannen, hieronder staan deze kort genoemd. Weet je niet zeker welk huidtype je hebt, doe dan hier even de check voor je huidtypen! Dit zijn de meest voorkomende huidtypen:

  1. Vette huid
  2. Gecombineerde huid
  3. Droge huid
  4. Gevoelige huid
  5. Normale huid

Beste face wash voor mannen

Hieronder staan de 4 beste face washes voor mannen per huidtype benoemd. Check eerst je huidtype en maak daarna de keuze welke face wash het beste bij jouw past.Beste face wash voor mannen

Beste face wash voor de vette, gecombineerde en gevoellige huid

 

De Activeskin face wash is de beste face wash voor mannen met een vette, gecombineerde en gevoelige huid. Deze drie huidtypes komen vaak samen voor, daarom heb je voor alle drie dezelfde face wash nodig!

De Activeskin face wash is speciaal ontwikkeld om puistjes, onzuiverheden en irritaties te verwijderen. Deze gezichtsreiniger verwijdert effectief vuil en overtollig vet van de huid, waardoor je huid heerlijk schoon wordt. Bovendien kalmeert het de huid dankzij de toevoeging van zeewierextracten. De essentiële oliën in de face wash zorgen ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en geven de gezichtsreiniger een heerlijk fruitige geur. Kortom, het is de beste gezichtsreiniger voor mannen met een gecombineerde tot vette huid!

Dermalogica - Intensive Moisture Cleanser voor de droge huid

De Dermalogica - Intensive Moisture Cleanser os de beste face wash voor de droge huid. De luchtige crème cleanser van Dermalogica verwijdert effectief van de huid en beschermt de huid tegen verdere uitdroging. De face wash is makkelijk in gebruik en spoelt lekker makkelijk van de huid. Je huid is na gebruik weer glanzend en schoon. Super product voor mannen met een droge huid!

CeraVe Hydrating Cleanser voor de normale huid

De face wash van CareVe is eigenlijk het beste geschikt voor de normale huid. De face wash reinigt gewoon goed en hydrateert de huid goed. Daarnaast wordt door de face wash de vochtopnamen verbetert waardoor de huid soepel en glad aanvoelt.

Conclusie, beste face wash voor mannen

De beste face wash voor mannen per huidtype verschillend. Het is echt belangrijk dat je een face wash kiest die past bij jou huidtype. De meeste mannen hebben last van een vette tot gecombineerde huid, hiervoor is de Activeskin face wash het beste geschikt.

Al met al is het belangrijk dat je een face wash kiest die bij je past. De menshealth heeft ook een mooi artikel gemaakt over welke face wash het beste is voor mannen, check hem hier om je keuze te bevestigen!

Terug naar blog

Last van je huid?

Tijd voor actie!

Heb je last van puistjes, acne of onzuiverheden? De producten van Activeskin zijn speciaal ontwikkeld om deze huidproblemen te voorkomen. Check onze effectieve producten hieronder en ervaar in 4 weken al verschil!